[ east 61st street - exercise room ]

This project involved the conversion of an unused mezzanine space into a new exercise room. As a luxury building, the co-op wanted the space to show a certain level of refinement while still being durable enough to last under daily use by a large co-op community. This look was accomplished by contrasting high finish wood millwork panels with exposing the concrete slabs and conduits above.

One major opportunity with this project was the addition of a spiral stair, unifying two unused areas to combine into an upper exercise room with a lower yoga and meditative space (marked with a Armstrong wood slat ceiling).

December 2016 note:
These photos are at 100% completion and these photos are from architect, professional photos are pending

[ credits ]

Client: Private Co-Op Building
Architect: sun|tect: architecture
General Contractor: Ledi Construction
Gym Equipment: TechnoGym USA
Photography: by Architect
- (professional photography pending)

Completion: September 2016