[ lucky bee restaurant - 252 broome st ]

This project involved the full gut renovation of an existing restaurant with new design, lighting, and custom millwork. A collaboration with the chef, Matty Bennett, and the creative director, Rupert Noffs, this project based the layout of the space with a custom millwork surround at the raw bar / meeting area allowing a more festive feel in the space while still getting almost 50 seats in a small restaurant.

With vibrant colors, lots of custom recesses for installations and a custom raw OSB cocktail bar, this restaurant provides a vibrant culinary addition to the UES landscape.

[ credits ]

Client / Graphic Design: Lucky Bee
Architect / Design: sun|tect: architecture
- preliminary design: Chen + Williams
General Contractor: Bilt NYC

Photography credits:
- 01: The Collective Cos
- 02: Client Provided
- 03-08: Eater.com
Completion: 2016